Návštěva

Dneska nás navštívily dvě budoucí paní asistentky. Obě paní asistentky děti chválily. A musím říct, že se děti předvedly. Alespoň jsem měla ten pocit. V ČJ i v matematice jsme brali novou látku a bylo toho poměrně dost. Však sami víte. A brát novou látku, když chcete, aby se děti předvedly, bývá ošemetné. Ale musím říct, že jsem byla spokojená. Kluci v zadní lavici byli také nadšeni, někdo se jim věnoval individuálně, a to se jim líbilo. Dokonce přemlouvali paní asistentky, aby přišli zítra zase. Mě osobně potěšilo i uznání obou budoucích kolegyň. Zvenku vypadá to naše „učení“ úplně jinak. Netušily, co se skrývá za tím práce. Moc jim oběma děkuji.

4 thoughts on “Návštěva

  1. Musime pochválit především kázeň ve třídě. Děti byly vzorné. Úžasně spolupracovaly s paní učitelkou. Moc se nám líbilo probírání nové látky formou hry. Paní učitelka dokázala děti zaujmout. Byla to úžasná zkušenost. I přestože je každý malý žáček jiný, pracovali všichni jako skvělý tým. Moc děkujeme za krásné a pohodové dopoledne a před paní učitelkou Pošvicovou a její asistentkou Míšou hluboce smekáme Vrbová a Smolová

  2. Milá paní učitelko,
    dnes jsem měla krásný den,děti byly úžasné a Vás obdivuji za velkou trpělivost , pečlivost k dětem.
    Teprve nyní jsem měla možnost se setkat s tím ,jak opravdu náročná je práce s dětmi a hlavně je něco naučit.
    Díky ,že tak obětavé paní učitelky máme.Jsem ráda,že i zítra mohu být přítomna,už se moc těším.

    1. Mnohokrát děkuji za milá slova. Pochvala patří i Vám, byla jsem překvapená, jak jste si svého „souseda“ v lavici získala. Rozhodně to bylo laskavým přístupem.

Komentáře nejsou povoleny.