30.9.

Dneska jsme měli pouze jednu hodinu češtiny a dělali jsme str. 19 v ŽA. Pak jsme pracovali ve skupinách. Nic nedodělávejte ani z ŽA, ani ze psaní. V psaní jsme nacvičovali horní kličku. Prosím, nic nedodělávejte, všechno je vždy na webu. Při nácviku horní kličky je důležitý sklon. Samozřejmě děti, které udělaly celou stránku dopředu, mají sklon cviků špatně. Ten sklon je tam nejdůležitější, protože jde vlastně o sklon všech písmenek. Domácí úkol není, ale stále dělejte sami mřížky, čtení písmenek, diktát písmenek.

Divadlo bylo moc pěkné. Děti se i v divadle chovaly vcelku bez problémů, pouze cesta „do“ a „z“ divadla byla obtížnější. Děti neumí chodit ve dvojicích, v zástupu. Ale je jen otázka času, kdy se to naučí, / tedy doufám/ 🙂

Ve čtvrtek se děti, které jste hned první den školy přihlásili na focení, fotí. Fotograf přijde v 8 hodin a začne v 1.A.

Dneska musím pochválit Sašu a Nelu, jsou služba a krásně uklidily hračky a stavebnice na koberci. Pochvalte je i vy doma. Děvčata jsou „úklidná“, je vidět dobré vedení z domova. Prostě děvčata ví, co je pořádek.