Školní výlet ZOO Plzeň

Z výletu jsme se všichni ve zdraví vrátili, což kvituji s povděkem. Drobné odřeninky byly, ale byly opravdu jen drobné způsobené rychlým pohybem. 🙂 Samozřejmě Dinopark zvítězil před ZOO. Nakupovali jsme všichni co to šlo. Dokonce jsme se někteří i „potetovali“.

Musím říct, že všechny děti byly moc ukázněné, nikdo se neztratil, vždycky se děti dovolovaly, pokud někam chtěly odejít. V Dinoparku se vyřádily. I v autobusu se chovaly všechny děti slušně a ukázněně. Mám z výletu velmi dobrý pocit. Užily si to děti i já s paní asistentkou.

Poděkovat bych chtěla i paní České, která s námi jela. Děkuji jí hlavně za to, že pomohla i několika dětem, které už neměly finance na „tetování“. Na děti, kterým přispěla se nezlobte, protože paní Česká je s tetováním spjatá a pomoci dětem udělat radost, udělalo radost jí samé. Nebojte se „tetování“ se do týdne smyje.

Zítra jdeme na turistickou vycházku, návrat ve 12 hodin.

Mám u sebe mikinu, zítra donesu.

Fotky z výletu dám zítra.

Do pátku si děti musí odnést kufříky a pomůcky na VV.

2 thoughts on “Školní výlet ZOO Plzeň

  1. Chtěla bych Vám moc poděkovat za krásný den. Též jsem si to moc užila a potvrzuji, že děti byly naprosto skvělý…Jak sama píšete, že bylo i pár odřeninek..Nelča Taky patří mezi,, krvavý kolena,, 😂 Myslím, že to k tomu patří.
    Jinak bych dále chtěla říct, co se týče pomoci dětem… Milý rodiče neberte to nějak špatně a na děti se vážně nezlobte… A ani na mě pokud možno 😂
    Ale ta radost v očích a úsměv za to stál ❤️

Komentáře nejsou povoleny.