Informace

Dneska děti dostaly nakopírovaný list s větami. Ve škole jsme celý list přečetli a dětem to šlo velice dobře. Měla jsem z toho dobrý pocit. Přes víkend čtěte pouze tento nakopírovaný list.

Také jsme psali diktát slov, který jsem známkovala. Slova jsem vybrala pouze z domácího úkolu. Z diktátu už jsem takovou radost neměla. Ovšem dost dětí napsalo diktát bez chyby. V psaní diktátů jsou mezi dětmi veliké rozdíly. Ale chce to jen systematický trénink a čas. Výsledky se určitě dostaví.

Za vzkazy moc děkuji, vzkazy jsou bezvadné, děti /i já/ mají ze vzkazů radost. Někteří z rodičů mají vzkazy opravdu „vymazlené“. Obrázky, vzkazy ve tvaru srdíček…Dokonce některé děti píší vzkazy rodičům.

Tento týden jsem neustále řešila chování některých neukázněných dětí. Děti vám samy řeknou o co se jednalo. Nechtěla jsem hned po Vánocích zavést nějaké sankce, ale pokud se kluci nezklidní, budu to muset řešit. Některé děti pak dost trpí, mají potíže se sluchem…..Dneska jsem viděla zlepšení, bavili se hraním karet a hraním se stavebnicí. Tak doufám, že to bude v příštím týdnu pokračovat.