Informace z třídní schůzky

  1. Fotografování 15.5. 16.5 17.5. Vyberu termín podle počasí. Nejraději bych se fotila s dětmi toho 15.5. Společná fotka bude stát 30 Kč, skupinová 10 Kč. Kolik dětí bude na fotce, tolik bude uděláno fotek. Tak to s dětmi proberte, aby se opravdu fotily s tím, kdo fotku zaplatí. Podám ještě bližší informace.
  2. Sběr papíru bude ve dnech 15., 16., 17. května. Prosím abyste zase roztřídili kartony a ostatní papír. Balíky je třeba zvážit a svázat. Rozpis výběru papíru ještě později zveřejním.
  3. 18. 6. výlet do Prahy. Vybírat budu 600 Kč. Peníze ať děti nosí od května.
  4. V červnu bude zahradní slavnost. Datum upřesním, zapomněla jsem papír ve škole.
  5. Pravděpodobně /ještě to není jisté/ bude školní rok ukončen o týden dříve kvůli adaptaci školní chodby. Bližší informace ještě poskytnu později.
  6. Pokud jste nebyli na třídní schůzce, pošlu Vám zítra dotazník, který byste měli vyplnit a v pondělí mně ho poslat po dětech zpět do školy. Předem moc děkuji .
  7. Zítra také pošlu lísteček se známkami. Vlastivědu jsem tam zadala podle známek v Bakalářích, ale rozhodně budu při závěrečném hodnocení mírnější.
  8. Dohlédněte, prosím, abyste s dětmi každý den napsali pár vět na vzory podstatných jmen a dali jim pár příkladů z M. Úkoly skoro žádné nezadávám, tak alespoň samostudium. Děkuji. Diktát zatím měly děti vždy zadaný dopředu, mrzí mě. že se některé děti ani na diktát nepodívají. Potom jim nemohu zohlednit výslednou známku. Prostě musím vidět snahu.
  9. Pokud se s Vámi některými již neuvidím, přeji Vám radost ze svých dětí. Práce s dětmi se mně moc líbila a spolupráce s Vámi byla bezvadná. Je mně jasné, že jsem občas někoho naštvala, ale vždycky jsem to dělala v zájmu „našich“ dětí. Pokud jsem se kdy někoho dotkla, doufám, že mně to odpustíte a všechny Vás vždycky ráda uvidím. Třeba jenom tak „na pokec“. Moc všem děkuji.

One thought on “Informace z třídní schůzky

  1. Dobrý den paní učitelko,

    děkuji moc za shrnutí. Jste skvělá a budete nám chybět. Na „pokec“ se ráda stavím. 🙂

Komentáře nejsou povoleny.