2.9.

Další den je za námi. Ráno se několika dětem do školy jít nechtělo, to mě mrzí, ale jsem optimista, snad se to zlepší. S dětmi jsem byla spokojená. Dostaly úkoly a to dva. Jeden je ze Živé abecedy, jen si s maminkou pohovořit o celé stránce. Dělali jsme to ve škole. Druhý úkol je v Psaní str. 2. Kočička motala klubíčko. Tři kočičky jsme dělali společně, jednu mají udělat doma. Jde o cvik na uvolnění ruky. Zítra máme TV, tak jim dejte nějaké jednoduché oblečení, půjdeme do tělocvičny. Učebnici HV nosit nemusí, zatím ji nebudeme potřebovat. Zítra přijďte zase ve čtvrt na 12. Od pondělí už budeme končit 11.25. Příští týden ještě s nimi budu chodit na oběd.

6 thoughts on “2.9.

  1. Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda na český jazyk si má vždy vzít „Moje první psaní“ i „Živou abecedu“. Děkuji. A. Zahradníková

    1. Ano, na češtinu vždy psaní a Živou abecedu.

  2. Chtěla bych poděkovat p. uč. za milý a citlivý přístup k dětem. Tomáškovi se i přes počáteční slzy ve škole líbí a rád vypráví co dělali. Snad to bude jen lepší a lepší.

    1. Pní Maroušková, mnohokrát Vám děkuji, udělala jste mně velikou radost.

  3. Dobrý den, ještě mám dotaz. Číslice, písmenka a desky na ně si zatím mají ponechat doma?

    Jinak u nás je to zatím fajn. Kristianek dnes prohlásil, že ve škole je to lepší než ve školce , což mne samozřejmě potěšilo. Doufám, že mu to nadšení vydrží. 🙂 Děkuji.

Komentáře nejsou povoleny.