7.9. informace

1. Prosím, tam kde není D nic nepište. Dnes mělo několik dětí uděláno doma to, co jsme měli dělat v pondělí ve škole. Pak se ve škole nudí a já jim zatím nemohu dát jinou práci, protože toho umí málo a potřebují dohled a já musím věnovat pozornost ostatním.

2.Jen připomínám zítra na VV…vodovky, štětce kulaté, hadr, ubrus, zástěru a na čtvrtek na PČ…ruličku od toaletního papíru, lepidlo, nůžky, barevné papíry

3. Dneska některé děti neměly číslice a desky na ně. Pokud je neměly, rozstříhejte jim číslice 1-5, uložte do malých desek a rozstříhejte tečky 1-5 a poskládejte do desek pod čísla. Zbytek nerozstříhaných teček a čísel vložte volně do těch samých desek.

 

3 thoughts on “7.9. informace

  1. Dobrý den.Musím se přidat k velké pochvale pro Vás paní učitelko Pošvicová. Stránky které vedete jsou určitě přínosem pro každého rodiče. Přehled každodenní činnosti a úkolů které děti měli mít a mají je skvělá věc. Jak jsem dnes zjistila tak mým dětem Vendulce a Honzíkovi dělá problém se i pořádně podívat do tašky pro pomůcky. Holt mají o úkol navíc. Děkuji a přeji hodně trpělivosti

    1. I Vám, paní Havránková, děkuji za názor a pochvalu. Ani nevíte jak mě to těší. Co se týče „díváníse do tašky“… Ráda bych dětem pomohla i hledat v tašce, ale vzhledem ke směrnicím, že nesmíme dětem sahat do tašek, si to nedovolím. Ach ty novoty…Ale v případě, že si to budete přát, ráda dětem pomohu v hledání. Zdravím, mějte se hezky.

  2. Dobrý večer, já se také musím připojit k pochvale. Stránky jsou opravdu bezvadná věc a doufám, že nám vydrží. Jinak naprostá spokojenost. Je skvělé, když komunikace a ostatní věci fungují. /P.S. Mám dvě děti a dvě zkušenosti a měla a mám štěstí na paní učitelky, což je skvělé , a jsem za to moc ráda/. Určitě je důležité, když se vstup do školy „povede“.
    Já jsem také dnes zjistila, že se Kristianek nepodíval pořádně do tašky. Měl už je 2x ve škole a 2x je přinesl zpátky. Asi jsem to málo zdůraznila. 🙂 Ale ono je najednou tolik informací, takže to chce čas, než se to všechno naučí. Je to legrace. 🙂
    Co se týče „díváníse do tašky“ i já bych také byla velmi ráda, kdybyste v případě potřeby Kristiankovi pomohla při hledání. Děkuji moc.

Komentáře nejsou povoleny.