Hodnocení týdne

Tak máme první týden za sebou. Byl to pro mě moc pěkný týden. Děti jsou moc milé a šikovné. Totéž mohu říct i o rodičích. Mnohokrát vám všem děkuji. Pěkný víkend.

 

Prosím, na úterý ať si děti přinesou roličku od toaletního papíru.

6 thoughts on “Hodnocení týdne

  1. Paní učitelko, děkuji za každodenní příděl informací, za laskavost, trpělivost a vstřícný přístup ke všem dětem. Synovi se díky Vám ve škole líbí a těší se na Vás. Internetové stránky jsou úžasné, přehledné a díky nim vím, co má syn mít s sebou. Jsem si jistá, že bez nich bych se toho moc nedozvěděla :-).
    Užijte si klidný a odpočinkový víkend a v pondělí na shledanou.
    P.S. Někteří rodiče dětí z 1.A nám Vaše stránky závidí…..

    1. Paní Hejduková, zdravím a mnohokrát Vám děkuji. Opravdu si to užívám, protože minulé dva roky jsem ohledně stránek od několika rodičů nebyla doceněna. Já si taky myslím, že webové stránky je bezvadná komunikace mezi učitelem a rodiči. A jsem ráda, že mám ve třídě rodiče, kteří webovky chtějí. Zatím jsem se setkala jenom s rodiči, kteří je chtějí. Snad se to povede a budou spokojeni s webem všichni. Ještě jednou Vám děkuji.

  2. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máme podepisovat domácí úkoly? Dnešní úkol z Živého abecedy je opravdu jen ústní?

    Jinak moc děkuji za tyto stránky, jsou pěkné a praktické, jsme každý den v „obraze“. Honzík je ze školy nadšený, každý den vypráví spoustu zážitků, tak doufám, že mu to dlouho vydrží.

    1. Opravdu je úkol z ŽA ústní. Chtěla bych, abyste si s dětmi povídali, abyste se od dětí dozvěděli co jsme ve škole dělali. Aby se děti rozpovídaly. Úkoly podepisovat nemusíte, protože nepředpokládám, že by děti podváděly a psaly si úkoly někde ve škole. Ale klidně je podepisujte, je to také určitá forma komunikace mezi rodičem a učitelem. Zdravím.

  3. Také se konečně připojuji k hodnocení a mohu jen a jen chválit. Synovi (Matyáš Lom)se ve škole líbí, což je pro mě příjemné překvapení. I do domácích úkolů se vrhá s nadšením, tak doufám, že nám to vydrží. Zásluhu na tom má naše skvělá paní učitelka a bezva třída, kde se sešla téměř celá parta ze školky, a i toto považuji za důležité. Tyto webové stránky musí vydržet, za to budeme paní učitelko bojovat!!!! Bez nich bych se od syna dověděla polovinu. Přeji všem krásný víkend:-).

Komentáře nejsou povoleny.