Informace – knižní klub

Ahoj všem,prosím hlavně TU o předání této informace, opět je možné si objednat knihy z katalogů online a knihy přijdou rovnou dětem domů. Viz informace u Albatrosu.Děkuji a snad na brzkou viděnou :-).

Letní katalogy z Albatrosu a Fragmentu – prosíme o předání informace rodičům Vašich žáků
Vážení důvěrníci, připravili jsme pro Vás a Vaše žáky nové letní katalogy Klubu mladých čtenářů Albatros a Knižního klubu Fragment.Tentokrát Vám je ale posíláme jen elektronicky z důvodu uzavření škol. Najdete je ke stažení po přihlášení na www.kmc.cz. Pro rodiče školáků jsme připravili zprávu s odkazy na listování katalogy včetně pokynů, jak mohou knížky z nových katalogů objednávat. Tuto zprávu pro rodiče najdete také po přihlášení na www.kmc.cz. Prosíme Vás o její předání rodičům prostřednictvím nástrojů, které nyní používáte v komunikaci s nimi a s Vašimi žáky (e-mail, portál Bakaláři apod.).

Objednávání z letních katalogů bude možné opět dvojím způsobem. Rodiče mohou objednávky zasílat buď Vám (elektronicky, nebo osobně – záleží na Vás, jaký způsob jim doporučíte), nebo napřímo přes e-shop albatrosmedia.cz (v tomto případě knížky zaplatí přímo na e-shopu a budou jim dodány domů).

Stále (i během května) můžete objednávat i knížky z jarních katalogů, které si děti nestihly objednat dříve kvůli uzavření škol. Expedici všech objednávek obnovíme k 25. 5. 2020. Chcete-li objednané knížky poslat dříve, případně doručit na jinou adresu, než do školy, stačí nám napsat zprávu na e-mailovou adresu kmc.bo@albatrosmedia.cz. Rádi Vám vyjdeme vstříc a knížky obratem vyexpedujeme.Více informací ZDE.
Katalog KMČ Albatros LÉTO 2020V letním katalogu KMČ Albatros najdou děti například další knihu Jaroslava Foglara – Stínadla se bouří, nový titul v edici Druhé čtení od autorky Ivony Březinové – Yveta to ví, nebo další díl oblíbené série autorky Ivany Peroutkové Valentýnka a veterinární ordinace. Kluci určitě ocení knížku o slavném fotbalistovi – Kylian Mbappé. V katalogu samozřejmě nechybí ani oblíbená stránka vtipů a soutěž o zajímavé ceny.KATALOG K PROHLÉDNUTÍ ZDE
Katalog KK Fragment LÉTO 2020Letní katalog KKF přináší jako obvykle spoustu vzdělávacích knížek, které dětem i rodičům usnadní domácí výuku, nový díl oblíbené série Nové příběhy se šťastným koncem, ale také řadu titulů s mimořádnými slevami – až 50 %.KATALOG K PROHLÉDNUTÍ ZDE

— 
Přeji hezký den, Kalčíková MarkétaKnižní důvěrník ZŠ Volyně