5.12.

Přestože jsem si myslela, že se alespoň chviličku budeme učit, dopadlo to úplně jinak. První hodinu jsme zdobili stromeček. Punčochářům moc děkuji za krásný stromeček, v pátek před Vánocemi vám ho samozřejmě vrátím, přijeďte si pro něj. Ozdobili jsme ho…..no, není to podle mého gusta, ale dětem se moc líbí a to je důležité. Ještě nám hodně ozdob zbylo, při besídce si je můžete vzít domů.

Mikuláš nás navštívil, děti čerty do třídy nechtěly, ale nakonec to dopadlo tak, že čerti přece jen do třídy přišli. Nikdo nebrečel, i když jsem viděla, jak se některým dětem při básničce třásla bradička. Myslím si, že jsme to všichni zvládli bez stresů a s noblesou. Fotky přidám časem. Zbytek dne jsme měli projektový den na téma Mikuláš. Dělali jsme pracovní listy, děti je přinesou domů, tak si je prohlédněte. Úkoly žádné nemají, užijte si dnešní den.

2 thoughts on “5.12.

    1. Jste moc hodná, ale 20.12. v 11 hodin musí být třída uklizená. A bylo by škoda tak krásný stromeček vyhodit. Určitě si ho doma vyzdobíte lépe než dneska děti. Je takový hodně barevný. Ale dětem se to líbí, tak jsem spokojená. Děkujeme.

Komentáře nejsou povoleny.