Informace

Nejprve bych chtěla pochválit rodiče, kteří svojí „čárou“ pomohli předkreslit výkres. Říkala jsem si, že až budeme mít nový nábytek ve třídě, budu muset udělat nějakou akci Malování s rodiči. Určitě jsem objevila v rodičích velký výtvarný potenciál.  

Zítra jdeme třetí hodinu do knihovny.

Prosím, domluvte dětem, aby lépe a pečlivěji psaly. Dnes jsem dala několika dětem dnešní cvičení přepsat. Nedělám to ráda, ale ti, kteří přepisují, na to mají, aby to napsali pěkně. Umí to, jen to prostě odfláknou. Promiňte mi ten výraz.

Zítra budeme psát prověrku z M. Opakovací. Sčítání a odčítání do 100, slovní  úĺoha méně, více a podobné úlohy, které byly na těch posledních stránkách ve starém PS, příklady na závorky a rýsování úseček.

 

2 thoughts on “Informace

  1. To jsem se nasmála. Kristianek po mně chtěl, abych mu trochu pomohla s výkresem. Jenže já mu zarytě tvrdila, že je to jeho výkres do soutěže a že to musí zvládnou sám. Kdybych tušila, že bude „pochvala“, tak bych mu s tím určitě pomohla. Otázkou je, zda by to byla pomoc či nikoliv. 🙂 🙂 🙂

    Hezký večer a víkend.

    1. Možná se mýlím, ale nepamatuji se, že bych chválila děti, které měly předkreslené výkresy od rodičů. Chválila jsem výtvarný potenciál rodičů, to ano. Pochvala však měla vyznít jako jemná ironie. Teď zjišťuji,že se moje poznámka minula účinkem.Samozřejmě je pro mě cennější výkres, který namalují děti samy.

Komentáře nejsou povoleny.