Informace

Vzhledem k tomu, že některé děti ve středu na plavání naházely peníze do automatu a nic jim automat nevydal, dětem automat na plavání zakážu. Personál bazénu nemůže s automatem disponovat, peníze se dětem nevrátí. Prosím, vysvětlete to doma dětem.

 

Pokud budou mít děti v pracovních sešitech u nějakého cvičení D, nestihly práci při hodině a měly by si to dodělat doma. Do úkolníčku si to nezapisují. Přispívá i k rozvoji komunikace a upevnění vztahu mezi vámi a dítětem, když si s dětmi sednete, proberete všechny sešity a necháte si vyprávět co jsme ve škole dělali.

 

Příští týden budeme psát už diktát i prověrku z matematiky. Ten další týden bych chtěla dát nějakou prověrku na rozlišení věty, slov, slabik, písmen. Tyto pojmy by měly děti znát. Prověrka by byla podobná s cvičeními z pracovního sešitu ČJ, která jsme dělali dosud.

 

Dneska jsme vítali prvňáčky, dělali jsme s nimi soutěž. Vybrala jsem pouze 12 dětí, které při soutěžích pomáhaly. Fotky dám během víkendu. Stejně naskenuji rozvrh na 10 týdnů, v době plavání, a dám ho na stránky.