23.11.

  1. Úkoly pro chybějící
  • Písanka 2. díl str. 1
  • Slabikář str. 8
  • M str. 59
  • Prvouka PS str. 27 a 47 nahoře

 

2. Zítra jdeme do divadla, opět připomínám… 40 Kč. Nedali ještě všichni.

3. Ve středu není TV, v tělocvičně bude probíhat „retroden“. Pouze pro vyšší stupeň.

4. Přinést 40 Kč na Mikuláše.

5. Moc děkuji Křížům, dneska se nabídli, že přinesou živý stromeček. Jsou moc hodní.

6. V té papírové abecedě vyhoďte dětem slabiky, potřebovat je nebudeme, zbytečně se nám tam pletou.

7. Prosím, podepište a napište, zda souhlasíte s dáváním fotek na web. Děti mají tiskopis. Děkuji.

8. Někteří rodiče nesouhlasí, aby se přestaly v bufetu prodávat cukrovinky. Prosím paní Hejdukovou, aby to zmínila též na schůzce třídních důvěrníků.

 

6 thoughts on “23.11.

  1. Samozřejmě to zmíním, ale jsem překvapená. Na třídní schůzce to vypadalo, že jsou všichni pro, aby se cukrovinky typu bonbonů a žvýkaček přestaly dětem nabízet. Možná že by bylo dobré vyspecifikovat, co konkrétně rodičům vadí a co je pro ně přípustné. Pokud mi to někdo z rodičů napíše, ráda to doplním.

  2. Dobrý den. Chci Vám poděkovat za kouzelný kámen který jste dala Honzíkovi, a mám dotaz ohledně gumovací propisky. Mohou jí děti používat?Děkuji za odpověď. Havránková

    1. Za kámen neděkujte, jsem ráda, že z něj měl radost a gumovací pero mohou používat. Zatím. Zdravím. Pošvicová

  3. Dobrý den,

    ráda bych reagovala na bod č. 8. Zmíním jen mou zkušenost s bufetem. Byla jsem tam několikrát nakoupit. Vždy přede mnou stálo několik dětí. Ani jedno dítě si nekoupilo jogurt, sýr či jiný mléčný výrobek. Každé si koupilo cukrovinku a kdyby jen jednu! Skutečně si nemyslím, že toto je ta správná cesta. Budu doufat a věřit, že škola bude tento, dle mého názoru, problém řešit.

  4. Dobrý den,
    jen se chci zeptat ohledně souhlasu s dáváním fotek na web. Šárinka říkala, že jsem ten souhlas vyplnila špatně, tak teď nevím ….. Samozřejmě souhlasím a pokud to tam mám špatně, vyplním nový.
    Děkuji
    Hana Grabmüllerová

    1. Zdravím. Několik rodičů mně poslali jen podepsaný tiskopis a nenapsali tam, zda souhlasí či nesouhlasí. Nic neškrtli. Až zítra přijdete, tak to doplníte. Není to nic hrozného. Děkuji.

Komentáře nejsou povoleny.