Informace

V pondělí bude diktát na slova, jejichž pravopis musí děti umět zpaměti už, když…..

Noc s Andersenem se posouvá o týden. Bude tedy 31.3. Dneska jsem dětem rozdala list s prohlášením, které byste měli vy i děti podepsat. Prosím, opravte tam datum v záhlaví. Prohlášení ať děti přinesou v pondělí vyplněné, pokud budou ve škole spát. Pokud spát ve škole nebudou, vrátí mně prohlášení nevyplněné. Informace ohledně spaní ještě upřesním.

Dneska jsme začali s nácvikem představení na akademii. V první řadě musím říct, že jsem rozhodla, že účinkovat budou všechny děti. Dost mě mrzí, že některé děti nemají o společnou akci zájem. Dneska jsme rozdělili role. Některé děti nebyly spokojené, chtěly jiný kostým. Nezlobte se na nás, ale opravdu jsme s kolegyní dělaly co jsme mohly. Jsme totiž limitovaní poměrem chlapců a dívek a každá část musí mít sudý počet dětí. Kostýmy si děti musí pořídit samy. Při PČ by to určitě většina dětí nezvládla hezky udělat. Ale já spoléhám na maminky, o kterých už vím, že jsou moc šikovné a prostě si poradí. Zítra napíšu jak by měl každý kostým vypadat. Možná, že i vytisknu nějaký barevný obrázek. Akademie asi bude 25.4., takže zatím máme čas.Věřím, že jestli to zdárně nacvičíme, bude to moc pěkné představení.

3 thoughts on “Informace

  1. Dobrý večer paní učitelko,

    tak to jsem ráda, že se spaní přesouvá. Kristianek má totiž vystoupení na dětském plese FSA, takže by bylo asi náročné to všechno stihnout.

    Co se týká akademie, Kristianek mi říkal, že bude krokodýl, tak s tím budu počítat. Myslím také, že jste se rozhodla správně pro vystoupení všech dětí. Určitě to bude skvělé, i když se některým dětem do toho moc nechce. Kdyby vystupovalo jen pár děti, zážitek by asi nebyl tak veliký. Jen když si vzpomenu na vánoční besídku. To byla přece nádhera. 🙂 Děti jsou šikulky a zvládnou to. 🙂

  2. Dobrý den,
    ohledně kostýmu- Tomáš má mít kostým nějakého zvířátka. Má to být z nějaké pohádky?
    Nebo to může být třeba i zebra, žirafa a pod.?
    Děkuji a přeji pěkný víkend.

    1. Zdravím. Jakékoliv zvíře. Klidně i exotické.

Komentáře nejsou povoleny.