Informace

Zítra doděláme při PČ karnevalové čepičky a límce a v pátek si je vezmeme na sebe a asi 2 hodiny si uděláme masopustní rej. Učení ať si děti vezmou všechno jako na pátek. Zbývající hodiny si sama přizpůsobím. Pokud děti mají doma masku, mohou si ji vzít na sebe. Budu moc ráda.

Prosím, zopakujte s dětmi geometrii. Všechno to, co je v malém sešitě. Dneska jsem zjistila, že děti mají poměrně dost velké mezery z geometrie. Při hodině jsme to všechno zopakovali, ale vás prosím ještě o utvrzení. Moc děkuji

3 thoughts on “Informace

  1. Dobrý den paní učitelko, chtěla bych se zeptat, zda už neplatí „pravidlo“, že sešit na diktát se nosí ve středu a na prověrku ve čtvrtek? Mají je děti nosit celý týden? Děkuji za odpověď.

    1. Pokud vím, nebylo pravidlo, že by děti měly nosit sešit na diktát ve středu a na prověrku ve čtvrtek. Sešity musí nosit celý týden, jen je nepsané pravidlo, že diktát píšeme ve středu a prověrku ve čtvrtek. V případě, že přijde hospitace a bude chtít, abychom napsali diktát v pondělí, budeme ho psát v pondělí.

Komentáře nejsou povoleny.