Konec školního roku 2015-16

Milé děti, vážení rodiče. Tak těmito slovy jsem před deseti měsíci začínala naše první setkání. Opravdu už je to deset měsíců. Školní rok nám nějak rychle uběhl.  Všechny děti se naučily číst, psát všechna písmenka, slova a věty, naučily se sčítat a odčítat do dvaceti. Děti se ale naučily i jiné dovednosti. Dneska přede mnou sedělo 25 dětí, které se o sebe ve škole umí postarat, jsou soustředěné, klidně vydrží sedět 45 minut v lavici a a aktivně se podílet na výuce. Myslím si, že se mezi námi vytvořil moc pěkný vztah, i když to asi nebylo vždy ideální. Chtěla bych moc poděkovat vám, rodičům za trpělivost, kterou jste měli se svými dětmi. Všem vám děkuji za přízeň, kterou jste mně celý rok vyjadřovali. Moc dobře se mi s dětmi pracovalo, ráda jsem do školy chodila, vždycky jsem se na ně těšila. Opět jsem si uvědomovala, jak krásnou práci mám. Bylo to také  díky vám, rodičům. A za to vám všem moc děkuji. Přeji vám i dětem, abyste si prázdniny užili, hodně sluníčka a v září se těším na shledanou.

16 thoughts on “Konec školního roku 2015-16

  1. Milá paní učitelko, chtěli bychom Vám také poděkovat za Vaši neskutečnou trpělivost a úsilí, které jste věnovala našim dětem. Věřím, že ne vždy to bylo jednoduché. Také Vám přejeme slunečné a pohodové prázdniny.
    Na shledanou v září :-).
    Nosákovcovi

    1. Moc děkuji a gratuluji k tak vynikajícím klukům. Pozdravujte je. M.P.

  2. Vážená paní učitelko,

    no bohužel to zase nějak rychle uteklo:-(. Také moc chceme s Matýskem poděkovat za skvělý přístup a za to, co se naučil. Byla to aspoň pro nás velká dřina, ale zvládli jsme to na jedničky:-). Je to Vaše zásluha a ještě jednou moc děkujeme a přejeme krásné léto plné odpočinku. V září se snad ve zdraví všichni shledáme:-).

    1. Paní Lomová, je to jen Vaše zásluha a chci Vám říct, že před Vámi smekám. Mějte se hezky a nashledanou. M.P.

  3. Dobrý den,
    dovolte mi, abych Vám poděkoval za tento školní rok.Gabinka udělala velký pokrok a i když to že začátku moc nevypadalo zvládla to hlavně díky Vám.Děkujeme za Vaši trpělivost,a váš přístup k dětem.Opravdu jsem rád,že máme tak výbornou učitelku.Přejeme Vám krásné prázdniny,hodně slunce budeme se těšit opět v září do školy.

    1. Jste moc hodný. I já Vám přeji krásné prázdniny a těším se na spolupráci v září. M. P.

  4. Vážená paní učitelko,
    moc děkujeme za celoroční práci a trpělivost, kterou jste s dětmi měla. Díky Vám Šárinka chodila celý rok do školy moc ráda. Přejeme krásné léto a v září na shledanou.
    H. Grabmüllerová
    Ještě Šárinka …..dobrý den paní učitelko, těším se na vás v září. šája

    1. Vám, paní Grabmullerová, moc děkuji a Šárku zdravím a také se těším na září.Šárka je moc hodná a chytrá holčička, určitě bude mamince a tatínkovi dělat celý život velikou radost. Jsem moc ráda, že ji mám ve třídě. M.P.

  5. Milá paní učitelko,

    i já se připojuji k ostatním a moc Vám děkuji. Především děkuji za Vaši trpělivost, vřelý přístup, ochotu a spravedlivost. V neposlední řadě děkuji za výbornou komunikaci mezi Vámi a rodiči. Přeji Vám krásné prázdniny plné sluníčka a odpočinku a v září se budeme opět těšit.

    1. Moc děkuji. I pro Kristiána platí, že bude rodičům dělat velikou radost. Je moc hodný a chytrý. Krásné prázdniny.A ta komunikace byla dobrá hlavně díky vám, rodičům. Moc si toho vážím a doufám, že vztahy mezi mnou a rodiči budou přinejmenším tak dobré jako letošní školní rok. M.P.

  6. Paní učitelko, my bychom Vám rádi popřáli krásné a oddychové prázdniny. Děkujeme za Váš přístup, motivaci a pochopení, kdyby Vám děti psali vysvědčení, máte vyznamenání ? Těšíme se v září ☺

    1. Paní Matějovská, moc děkuji a s tím vysvědčením , je to vtipně a milé,pobavila jsem se. I Vaší rodině přeji krásné léto. Zdraví Pošvicová

  7. Milá paní učitelko, i my se připojujeme s poděkováním. Váš přístup k žáčkům je úžasný, umíte je ve správnou chvíli pochválit, pokárat, motivovat a podpořit, ale i přibrzdit, aby dělali přesně to, co po nich chcete. Máte u nich autoritu a jste spravedlivá…. Zkrátka nejlepší učitelka, kterou náš Mareček mohl mít 🙂 Hlavně díky Vám je ve škole bez problémů a já jsem Vám nesmírně vděčná. Užijte si zasloužený odpočinek a v září na shledanou. Hejduková a babička Pytlová

    1. Paní Hejduková, moc děkuji za pochvalu, ale hodně záleží na dětech, jak jsou vychované z domova. A to „moje“ děti jsou. Za což rodičům moc děkuji. No, a pak ve škole…. to se to učí a vychovává. Ale základ rozhodně mají z rodiny. A musím říct, že se tahle třída opravdu sešla. I Vám přeji krásné léto a hlavně brzké uzdravení. A babičku moc pozdravujte. Zasluhuje si zvláštní pochvalu a hlavně obdiv. M.P.

  8. Dobrý večer paní učitelko,

    i za nás bych Vám chtěla poděkovat, a protože vše co jsem měla na jazyku už bylo řečeno, mi dovolte popřát už jen krásné, pohodově klidné a slunné prázdniny a v září se budeme těšit na naší prima paní učitelku :).
    Rysovi

    1. Paní Rysová, moc děkuji a i já přeji celé Vaší rodině krásné léto.M.P.

Komentáře nejsou povoleny.